У Хотині намагались пошкодити патрульний автомобіль

1382 0

Ми у соцмережах:

У Хотині намагались пошкодити патрульний автомобіль

Під час патрулювання на вулиці Золотіївській у Рівному інспектори помітили автомобіль «Ауді A6», який під час поворотів не вмикав фари та створював аварійні ситуації на дорозі. Інспектори вирішили зупинити та поспілкуватись з порушником, але він став втікати.

На ввімкнені проблискові маячки і звукові сигнали щодо зупинки водій не реагував, а навпаки збільшував швидкість. «Ауді» наздогнали у селі Хотин. Там на на вулиці Робітничій водій не впорався з керуванням та вилетів в кювет. Водій та пасажирка покинули авто та почали втікати полем.

Патрульна поліція Рівненської області повідомляє, що коли їх наздогнали, 21-річна пасажирка одразу почала лаялась, на зауваження не реагувала, шарпала за форму поліцейських та намагалася пошкодити службовий автомобіль. На зауваження припинити правопорушення не реагувала. Її затримали, відвезли на медичну перевірку для визначення стану алкогольного сп'яніння і результат тесту показав 0.90 проміле. На неї склали протокол за дрібне хуліганство. 

22-річний водій відмовлявся показати документи на місці і для встановлення всіх обставин справи та складання адмінматеріалів його доставили у міський відділок поліції. Водій мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, однак від проходження тесту на місці зупинки транспортного засобу, а також в медичному закладі відмовився в присутності двох свідків, що стало підставою для складання протоколу за керування у стані сп'яніння по відмові. На нього склали протокол за не зупинку та постанову за керування без необхідних документів. Водій заперечував свою причетність до керування автомобілем і від отримання копій усіх документів відмовився. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також