У Костополі відкриють меморіальну дошку воїну Ріко, який загинув на Донеччині

1520 0

Ми у соцмережах:

У Костополі відкриють меморіальну дошку воїну Ріко, який загинув на Донеччині

8 листопада у місті Костополі відбудеться відкриття меморіальної дошки в пам'ять про Дмитра Рицького, який служив у 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. Він виконував бойові завдання на території ООС. З перших днів повномасштабної війни Дмитро разом із побратимами боронив Україну від російських окупантів на різних ділянках фронту.

Розмістили її на стіні рідного будинку полеглого військовика (Грушевського, 4). Саме тут Дмитро Рицький народився, зростав, провів все своє дитинство. Саме тут із ним прощалися найближчі люди 25 травня 2022 року. Початок відкриття о 10:50.

Солдат Дмитро Рицький, позивний Ріко, загинув 18 травня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі села Яковлівка на Донеччині. Воїну був 21 рік. Посмертно солдат Рицький нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

На освяченні меморіальної дошки буде присутній Митрополит Іларіон Рівненський і Острозький. Цього дня він також проведе богослужіння у Свято-Михайлівському храмі ПЦУ з нагоди престольного свята Собору Архістратига Михаїла, повідомляє Костопільська міська рада.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також