У Костополі відсвяткували День міста

4857 0

Ми у соцмережах:

У Костополі відсвяткували День міста

Цьогоріч Костополю виповнилося 234 роки. Традиційно святкування проходило 12 липня у день великого християнського свята – апостолів Петра і Павла.

Святкування відбулося за підтримки деревообробного підприємства «Свиспан Лімітед», яке впродовж багатьох років є головним меценатом Костопільщини, підтримуючи масові заходи, а також соціальні та благодійні проекти району.

Зранку в храмах міста відбулися святкові богослужіння, де місцеві представники влади разом із іншими парафіянами молилися за нашу державу, мир та спокій в Україні, рідне місто, власну сім’ю.

ФОТО2

О 10-й стартував велопробіг під гаслом «Я люблю своє місто», організатором якого виступила туристична організація «Пілігрим».

ФОТО3

На площі Шевченка проходили виступи дитячих колективів та місцевих гуртів художньої самодіяльності. На вул. Грушевського проводили виставку пожежно-рятувальної техніки, що зібрала безліч дітей, які радо приміряли на себе одяг вогнеборців та роздивлялись пожежні авто. Загалом для дітей цього дня було чи не найбільше розваг.

ФОТО4 ФОТО5

Тим часом у центрі міста відбувалася виставка-ярмарок від народних умільців, що розтягнулася усією вулицею Грушевського. Участь в ярмарку взяли виробники не лише Костопільщини, а й інших районів області.

ФОТО6 ФОТО7

Заступник голови Рівненської облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко за вагомий внесок у розвиток міста, визначну громадсько-політичну діяльність, заслуги перед українським народом вручила міському голові Костополя почесну грамоту Верховної Ради України.

ФОТО8

Почесними відзнаками «Гордість міста Костопіль» було нагороджено Світлану Богатирчук-Кривко, Сергія Ткачука, Андрія Філімонюка, Олександра Садикіна, Анатолія Карп’юка, Святослава Праска, Михайла Кривка, Валерія Деркача, Ярослава Кулика, Олександра Козака, Олександра Никончука, Ігоря Артюха, Ігоря Войцеховського, Павла Мадалінського, Михайла Степчука.

ФОТО9 ФОТО10 ФОТО11

Найочікуваніша подія – святковий концерт за участі відомих українських виконавців Ірини Федишин, Віри Кекелії та ін.

ФОТО12 ФОТО13

Святковий салют та фаєр-шоу були гідним завершенням Дня міста.

ФОТО14

Варто відзначити, що цьогорічний День міста пройшов яскраво та різноманітно, створивши для місцевих жителів та гостей Костополя незабутню атмосферу радості та свята.

@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також