У Мирогощі почали роздавати перші паї іподрому (ФОТО)

1571 0

Ми у соцмережах:

У Мирогощі почали роздавати перші паї іподрому (ФОТО)

Понад 8 років тривала бюрократична та документальна тяганина з паями працівників Мирогощанського іподрому. І сьогодні, 18 лютого, люди нарешті отримали свої перші витяги із земельного кадастру – документи, що посвідчують їхнє право власності на пай.

 У Мирогощі сьогодні подвійне свято. Перше – зустріч весни, в честь якої організували виставку снігових скульптур. А друге – вручення десятьом працівникам Мирогощанського іподрому витягів на землю – паї, які тепер вважатимуться їхньою приватною власністю. Ще 70 людям такі витяги видадуть до червня. Загалом же на паї претендує 1050 теперішніх і колишніх працівників іподрому.

-          Це результат 2,5 років роботи і обіцянок, які давав людям, - зазначив екс-директор іподрому Володимир Присяжненко. – Були часи, коли вони виганяли кожного нового керівника підприємства. Не вірили і мені, не пускали сюди, називаючи брехуном, який, як і інші, нічого не зможе зробити. І все ж мені це вдалося.

-          В Україні понад 20 таких підприємств, в яких виникли проблеми з передачею паїв, - розповів нардеп Олександр Дехтярчук. – Акціонерне товариство, яким тепер є іподром, - перше серед них, де справа зрушила з місця. Понад 8 років паї використовувалися, а люди не отримували за це нічого. Тепер усе зміниться і вони зможуть самотужки вирішувати, що робити із землею – обробляти її чи віддавати в оренду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також