У Млинові помер журналіст

2425 0

Ми у соцмережах:

У Млинові помер журналіст

Сьогодні родина, друзі, журналістська спільнота Рівненщини проведуть в останню дорогу заслуженого журналіста України Євгена Цимбалюка. Це відбудеться у Млинові.

Вчора після полудня його серце після важкої і тривалої хвороби зупинилося. Євгену Цимбалюку було 56 років. Він працював власкором обласного часопису "Вільне слово", редагував літературно-краєзнавчий журнал Рівненщини "Погорина". З-під його пера світ побачили майже два десятки поетичних збірок та книг історико-краєзнавчої тематики.

Євген Цимбалюк був багаторічним членом Національної спілки журналістів України та Національної спілки письменників України. В обласній журналістській організації входив до складу конкурсної комісії з визначення переможців творчих конкурсів. Він був лауреатом літературних премій "Коронація слова" та імені Валер'яна Поліщука, літературно-мистецької премії імені Світочів, премії "Золоте перо" Національної спілки журналістів України, Міжнародної літературно-мистецької премії імені Авеніра Коломийця. Відзначений також премією імені Івана Франка в галузі інформаційної політики, нагороджений орденом рівнопостольного князя Володимира.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Євгена Цимбалюка з приводу непоправної втрати
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також