У парку біля ПДМ у Рівному зловили ексгібіціоніста

6514 0

Ми у соцмережах:

У парку біля ПДМ у Рівному зловили ексгібіціоніста

Рівнянка Яна побачила в кущах чоловіка зі спущеними штанами, що робив непристойності, спостерігаючи за дітьми. Жінка викликала поліцію.

Сьогодні о 16-й годині, проходячи через парк ПДМ у Рівному, я побачила чоловіка, який в кущах, особливо не ховаючись,  зі спущеними повністю штанами робив непристойності, спостерігаючи за дітьми, - розповідає Яна Дишкант. -  Я відреагувала та викликала поліцію. Його затримали. Чоловік був 1961 року народження. Написала заяву у поліцію. Я не хочу влаштовувати паніку серед батьків, просто вважаю за потрібне поділитися інформацією. За нами йшла дівчинка 11 років. Вона, як і моя донька, злякалася. Прошу батьків бути пильними та розповісти їм, як треба діяти в подібній ситуації, порадьте викликати поліцію і звернутися за допомогою до дорослих.

Ексгібіціонізм (від лат. виставляти) — така форма сексуальності, коли досягнення статевого збудження і насолоди реалізується шляхом демонстрації статевих органів особам протилежної або своєї статі поза ситуаціями статевих контактів. Ексгібіціоністів перехожі у Рівному зустрічають не вперше, але зазвичай вони втікають ще до приїзду поліцейських. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також