У парку буде такий дитячий майданчик, який сподобався внуку Хомка?

2824 0

Ми у соцмережах:

У парку буде такий дитячий майданчик, який сподобався внуку Хомка?

У центральному парку Рівного задумали замінити старий дитячий майданчик, зроблений з дерева. Однак не всі раді таким змінам, бо деяким рівнянам ті дерев’яні фігури навіюють спогади про дитинство.

Андрій Черепанов, директор парку:

— Цей майданчик, що є, відвідували ще наші батьки. Він не в аварійному стані, але дуже зношений. Тому буде оголошено конкурс проектів. Будемо надавати перевагу стилізованим проектам, які гармонійно вливатимуться в парковий простір. Не обов’язково, що дитячий майданчик із гойдалками буде пластмасовим. Приблизно розраховуємо, що усе коштуватиме від 300 тисяч до півмільйона гривень.

Тарас Максименко, начальник управління культури і туризму:

Спочатку була ідея реставрувати старий дитячий майданчик. Однак спеціалісти підрахували, що зробити новий і кращий буде набагато економніше. Адже деякі дерев’яні елементи старого майданчика неможливо відновити.

Володимир Хомко, міський голова:

Усі вже помітили, що ми активно видозмінюємо парк. Робимо усе, щоб парк мав відпочинкові зони для людей різних поколінь. Однією з таких має стати місце для мам, які гуляють з дітьми. У мене виникла ідея облаштувати новий сучасний дитячий майданчик у Рівному, коли торік відвідував доньку за кордоном. Гуляв там з внуком та знайшов у парку величезний дитячий майданчик — він складався з цікавих елементів та був виконаний із різних матеріалів. Його майже неможливо зламати, хіба озброїтись кувалдою. В Україні таких майданчиків не виготовляють, проте продають. Але оскільки навколо цього піднявся такий ажіотаж, то ми встановимо один такий у парку Просвіти. Лише після цього запитаємо людей, чи хочуть вони бачити такий самий у парку ім. Шевченка.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також