У поліції сьогодні нагороджували міліціонерів-пенсіонерів

1289 0

Ми у соцмережах:

На зустріч приїхав генерал-майор Богдан Керницький, який у 1994—2004 роках керував обласним управлінням міліції

Сьогодні, у День вшанування пенсіонерів, ветеранів МВС та Національної поліції, керівництво ГУНП в Рівненській області зустрілося із тими, хто присвятив своє свідоме життя служінню людям, хто із перших днів російського вторгнення повернувся у стрій.

Заступник начальника ГУНП Руслан Стрельбіцький подякував пенсіонерам та ветеранам за роки життя, які вони віддали службі, за той позитивний досвід, який вони передали молодому поколінню і нині ним діляться. адже із перших днів російського вторгнення багато із них повернулися у стрій.

- Дякую за посильну допомогу під час несення служби на блок-постах, під час патрулювань, під час охорони критично важливих об’єктів, — зауважив Руслан Стрельбіцький.Дякую за вашу службу. Це слова, які не мають терміну давності.

Полковник поліції наголосив, що ветерани і пенсіонери продовжують надавати допомогу ЗСУ, соціально незахищеним верствам населення. Є серед них і такі, хто поповнив лави Збройних Сил України і нині боронить нашу землю від російської навали.

Хвилиною мовчання присутні згадали тих, хто загинув під час виконання службових обов’язків, зокрема і захищаючи територіальну цілісність України. Тих, хто більше ніколи не повернеться на службу.

Під час зустрічі заступники начальника ГУНП відзначили подяками тих, хто з перших днів повномасштабного вторгнення не залишилися осторонь та допомагав поліцейським виконувати службові завдання. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також