У Рівненській ОДА визначилися з директором одного з найбільших департаментів

3615 0

Ми у соцмережах:

У Рівненській ОДА визначилися з директором одного з найбільших департаментів

41-річний Олексій Шамак переміг на конкурсі на посаду директора обласного департаменту соціального захисту населення. Вчора був останній етап конкурсу – співбесіда, і члени комісії рекомендували голові Рівненської ОДА призначити п.Шамака на посаду.

Останній рік Олексій Шамак і так керував департаментом, але як в.о. директора, бо був на посаді заступника, коли Віталій Ундір отримав підвищення влітку 2017-го – посаду заступника голови ОДА.

Оскільки п.Шамак уже працює у департаменті, йому не потрібно буде проходити спецперевірку, що зазвичай затягує процес призначення. Розпорядження Олексій Муляренко може підписати вже днями, якщо тільки інший учасник не оскаржуватиме рішення комісії.

А нагадаємо, що конкурсна комісія, сформована з працівників Рівненської ОДА, не допустила до співбесіди конкурента пана Шамака, працівника Костопільської РДА Романа Ельяшевського.

Члени комісії поставили занизьку оцінку пану Ельяшевському за відповідь на запитання про соціальний захист в ОТГ. Хоча незалежні експерти, яких долучали до оцінювання робіт конкурсантів, лише визнали, що відповіді п.Шамака були кращими, проте оцінили роботи обох конкурсантів добре.

Під час тестування минулої п’ятниці, нагадаємо, п.Ельяшевський набрав рекордні 40 балів, відповівши на всі запитання правильно. Олексій Шамак мав також хороші результати – 37 правильних відповідей.

 

До слова, про те, що саме пан Шамак очолить департамент, подейкували уже давно.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також