У рівненських баскетболістів буде “шалений березень”

1118 0

Ми у соцмережах:

У рівненських баскетболістів буде “шалений березень”

“Шалений березень” для БК “Рівне” починається з боротьби з діючим чемпіоном за друге місце турнірної таблиці

Тринадцять матчів, дев’ять з яких у рідних стінах проведуть цього місяця команди Баскетбольного клубу “Рівне” у чемпіонатах України жіночої Суперліги та чоловічої Вищої ліги. Щовихідних на рівнян очікує два, а то і більше поєдинків команди. Серед наших баскетболістів, а тим більше адміністрації та керівництва клубу вже давно цей перший місяць весни називають не інакше, як “шалений березень”. Ця назва зумовлена не лише кількістю, але й відповідальністю в кожній грі.

Він починається вже сьогодні, у п’ятницю, другого березня. Чоловіча команда БК “Рівне” о 19:00 у Спорткомплексі “ДЮСШ-4” зустрінеться з минулорічним та діючим чемпіоном Вищої ліги, івано-франківською “Говерлою”. Зараз суперники ведуть відчайдушну боротьбу за друге місце турнірної таблиці, яке на другому етапі змагань дасть перевагу власного поля над опонентом, і суперник буде простіший.

Зараз в турнірній таблиці “Говерла” за втраченими очками випереджає БК “Рівне”, маючи на дві поразки менше. Саме їх рівняни можуть відіграти у двох матчах з цією командою та за рахунок переваги в особистих зустрічах закріпитися на другому місці. 

У БК “Рівне” дуже серйозно готуються до  поєдинків, більше того, завдяки календарю змагань, у рівнян для цього було аж три тижні. Баскетболісти та в клубі упевнені, що важливість ігор з суперниками розуміють і усі наші уболівальники, і на іграх влаштують аншлаг та допоможуть нашим хлопцям здобути дві перемоги. Тому усі на баскетбол! Нагадуємо, що ігри відбудуться у Спорткомплексі “ДЮСШ-4”, у п’ятницю о 19:00 та в суботу о 15:00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також