У Рівному хоронитимуть пілота, який розбився у Росії

3318 0

Ми у соцмережах:

У Рівному хоронитимуть пілота, який розбився у Росії

Льотчику-інструктору Олександру Нітовському з Рівного виповнилося 46 років. Він був відомим планеристом, якого знали усі, хто хоча б раз був у Воронові та любив літати. Він загинув 14 квітня у Росії.

Легкомоторний літак Zlin-142 № 1958 G розбився недалеко від населеного пункту Шаршкі в Усманському районі Липецької області  ще в суботу. На борту знаходилися два досвідчених пілота - 46-річний льотчик-інструктор Олександр Нітовський та  44-річний льотчик-інструктор з Москви Євген Єгоров. Обидва загинули. На землі жертв і руйнувань немає. Про причини падіння борту говорити поки рано. Це розслідує спецкомісія. У зв'язку з катастрофою в Усмані  офіційно скасували Кубок Росії з планерного спорту в клубному класі.

Федерація планерного спорту Росії висловила співчуття родинам загиблих льотчиків. Всі льотчики в Росії добре їх знали, а  Олександра ще знали і в Україні, де він раніше жив та працював. 

Олександра Нітовського хоронитимуть у Рівному 18 квітня. З 10:00 до 11:00 прощання відбуватиметься за адресою Рівне, вул. Корнинська, 68. Далі  - відспівування. Похорон після 12:00. 

Євгена Єгорова також хоронитимуьь завтра, але у Москві.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також