У Рівному квартирант так побив пенсіонера, що той помер

2126 0

Ми у соцмережах:

У Рівному квартирант так побив пенсіонера, що той помер

Випадок трапився у Рівному в кімнаті гуртожитку на вулиці Відінській.

 Як повідомляє поліція, 34-річний рівнянин разом із співмешканкою попросилися пожити у чоловіка, доки не підшукають інше житло. Господар кімнати погодився і в подальшому всі разом частенько проводили час за чаркою.

Однак, коли 34-річний чоловік перебував напідпитку, поводив себе агресивно. Так сталося і ввечері 17 квітня. Спочатку всі сіли до столу. Невдовзі 62-річний чоловік пішов спати, але його розбудив квартирант і почав вимагати, аби той знову приєднався до компанії. Отримавши відмову, 34-річний рівнянин почав бити пенсіонера руками та ногами по тілу.

Як тільки зігнав лють, разом із жінкою пішли з гуртожитку. Наступного дня сусіди бачили, що чоловік ще тримався на ногах, а за два дні його виявили без ознак життя.

Поліцейські розшукали 34-річного жителя обласного центру, який і раніше притягався до кримінальної відповідальності за наругу над могилою. Слідчі йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). 23 квітня суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.
За скоєне йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також