У Рівному Мерседес не пропустив маршрутку: травмувалися троє її пасажирок

1795 0

Ми у соцмережах:

У Рівному Мерседес не пропустив маршрутку: травмувалися троє її пасажирок

Сьогодні близько 10-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Романа Шухевича та Андрія Мельника трапилася автопригода за участі маршрутного таксі N39 та легковика.

Водійка легковика, 54-річна рівнянка,  автомобілем «Mercedes-Benz» виїжджала із другорядної дороги на головну. Вона не врахувала дорожню обстановку та не надала переваги в русі маршрутці під керуванням водія, 59-річного рівнянина.

На момент ДТП в салоні маршрутки перебували пасажири, троє із яких отримали тілесні ушкодження: у 64-річної жительки Рівного діагностували закриту травму грудної клітки, забій ребер, у 51-річної рівнянки — забої передпліччя та грудної клітки. Обох госпіталізували до медзакладів. У 56-річної жительки обласного центру попередньо діагностували забій ліктьового суглоба — після надання допомоги її відпустили.

Слідчі Рівненського райуправління поліції за фактом порушення безпеки правил дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. У водіїв вилучені транспортні засоби та відібрані зразки крові,  повідомляє поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також