Міський голова Рівного не ходить до церкви, яку підірвали у Рівному (оновлено)

2341 0

Ми у соцмережах:

Олександр Третяк

Вибух, що пролунав вночі 1 лютого у бізнес-центрі "Ранг" на вулиці Гетьмана Мазепи у Рівному, був спрямований проти церкви “Благодать”, яка орендує там частину приміщень

Саме під дверима, що ведуть до офісів церкви і було знайдено саморобний вибуховий пристрій. Там проводять курси англійської мови, допомагають у кризових ситуаціях сім'ям та молоді.

У самій церкві кажуть, що навіть не здогадуються, кому було вигідно влаштувати такий вибух. Зазначають, що конфліктів ні з ким у них немає, погроз не отримували, однак припускають, що не всім може подобатися їхня діяльність, повідомляють Рівненські новини.  У церкві “Благодать” лише єдиний раз проповідував  міський голова Рівного Олександр Третяк, він ходить в іншу церкву. 

Триває досудове розслідування. Осіб причетних до злочину поки теж не затримано. Якщо їх затримають, то їм загрожує до семи років тюрми.

“Благодать” – церква Євангельських християн-баптистів (ЄХБ). Налічує понад пів тисячі віруючих. Пасторами церкви є Андрій Корнійчук та Олександр Муляр.

Читайте також: Невідомий у Рівному кинув вибухівку під двері бізнес-центру


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також