У Рівному розпочала роботу виставка ескізів пам`ятника Степану Бандері

1472 1

Ми у соцмережах:

У Рівному розпочала роботу виставка ескізів пам`ятника Степану Бандері

Всі охочі можуть ознайомитися із ескізами та залишити відгуки про них у Рівненському міському будинку культури до сьомого червня. Заходьте, дивіться, пишіть відгуки та слідкуйте за процесом!

Участь у конкурсному відборі беруть сім проектів постаменту провіднику Організації Українських Націоналістів Степану Бандері. Переможця ж обере спеціально створене журі, до складу якого увійшли митці, архітектори, історики, художники, депутати міської ради Юрій Осіпчук і Богдан Гапяк, секретар Рівненської міськради Сергій Паладійчук та голова Рівненської обласної організації ВО "Свобода" Олексій Бучинський. Для відзначення кращих проектів встановлено премії переможцям розміром двадцять, п'ятнадцять та десять тисяч гривень за перше, друге і третє місця відповідно.

- Нині перед нами досить складне завдання – мусимо обрати такий проект постаменту, який відповідатиме величі постаті провідника ОУН Степана Бандери та передаватиме дух його ідей. Хотілося би бачити пам’ятник на котрому нема потреби робити жодного надпису, а навіть здалеку зрозуміло кого зображає ця архітектурна форма, - зазначив голова конкурсного журі свободівець Юрій Осіпчук.

Іініціатором рішення про зведення у Рівному повноцінного постаменту Степану Бандері є голова фракції ВО "Свобода" у міській раді Юрій Осіпчук, саме він очолив робочу депутатську групу з цього приводу, а нещодавно шляхом таємного голосування був обраний головою журі конкурсу на кращий проект за яким зведуть пам'ятник, повідомляє прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також