У Рівному стартував черговий масштабний гуманітарний проєкт

783 0

Ми у соцмережах:

У Рівному стартував черговий масштабний гуманітарний проєкт

Представники Рівненської міської ради спільно з Рівненською районною радою підписали ряд міжнародних угод, що дозволять Рівненській громаді отримувати гуманітарну допомогу від іноземних партнерів.

Перший вантаж надійшов у вигляді пральних машин, які сьогодні були передані двадцяти закладам та організаціям, що опікуються дітьми міста. Серед них допомогу отримали 18 закладів дошкільної освіти, Асоціація батьків дітей інвалідів та Центр реабілітації Інвалідів та Дітей "Крок".

За словами секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна, забезпечення всім необхідним закладів, які відвідують діти - пріоритет для міської ради.

Завдяки співпраці з Рівненською районною радою та їх польськими партнерами започаткували сьогодні спільний гуманітарний проєкт, який дозволить нашій громаді отримувати на регулярній основі, справді, якісну і потрібну допомогу від наших західних партнерів. Перший вантаж, а саме пральні машинки сьогодні уже передали дитсадкам міста. Загалом, це 18 закладів дошкільної освіти, додатково незабаром передамо отриману техніку для ГО "Асоціація батьків дітей інвалідів" та Центру реабілітації Інвалідів та Дітей "Крок". Хочу подякувати нашим польським партнерам за те, що невпинно шукають і знаходять можливість допомагати Україні і нашій громаді, зокрема. Надзвичайно вдячний голові Рівненської районної ради Василю Тимощуку та його заступнику Олегу Карпяку, завдяки яким було започатковано цей масштабний і вкрай потрібний проєкт”, - зазначив Віктор Шакирзян.

За словами заступника голови Рівненської районної ради Олега Карпяка, це тільки перша допомога громаді Рівного. Нині, у них є ряд інших планів по співпраці з міжнародними партнерами.

Ми підписали ряд міжнародних угод з польськими громадами. І це перша ластівка того, як це все може відбуватися насправді, і як наша громада може посилитись в часи війни. Люди за кордоном розуміють наші потреби, і в подальшому у нас є ряд інших планів щодо співпраці у підсиленні різних управлінь міста. Надалі будемо це все впроваджувати”, - зазначив Олег Карпяк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також