У Рівному святкуватимуть 15-річчя транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна

1208 0

Ми у соцмережах:

У Рівному святкуватимуть 15-річчя транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна

Третього червня відбудеться святковий концерт та пройдуть безкоштовні майстер-класи з медіа-арту для підлітків.

Все це з нагоди 15-річчя транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна.
У неділю, 3 червня, у міському будинку культури Рівного (вул.Соборна, 3д) о 15.00 відбудеться презентація можливостей Програми.  Усі охочі зможуть більше дізнатися про культуру прикордоння. Паралельно проходитимуть святкові заходи.

А вже об 18.00 розпочнеться концерт за участю гуртів «Eтно ХL», «LOS COLORADOS», «ФІОЛЕТ».
Вхід на захід є безкоштовним.

Нагадаємо, Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна протягом 15 років підтримує процеси розвитку на прикордонних територіях Польщі, Білорусі та України шляхом фінансування різноманітних проектів. Програма фінансується ЄС у рамках Європейського Інструменту Сусідства (ЄІС) і є найбільшою з програм ЄІС ТКС на сухопутних кордонах ЄС.

У рамках програми було залучено понад 380 млн. євро і реалізовано більше трьох сотень проектів у сфері соціальної інфраструктури, охорони здоров'я, освіти, туризму, збереження культурної спадщини, безпеки та інфраструктури пунктів перетину кордону.

Усі проекти, що фінансуються в рамках Програми Польща-Білорусь-Україна, є некомерційними. Бенефіціарами проектів можуть бути органи влади, бюджетні установи, громадські організації та ін
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також