У Рівному відкрили центр підтримки інклюзивної освіти

1545 0

Ми у соцмережах:

У Рівному відкрили центр підтримки інклюзивної освіти

На базі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відкрили ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти. Методисти новоствореного центру допомагатимуть педагогам інклюзивно-ресурсних центрів Рівненщини та закладів освіти, де є інклюзивне навчання, підвищувати свій професійний рівень.

Крім того, вони працюватимуть і з батьками особливих дітей, і з громадськими організаціями, які опікуються такими дітками, повідомляє прес-служба обласної ради.

Спеціалісти центру будуть проводити аналітичну роботу щодо даних реєстру дітей з особливими потребами, даватимуть відповідні рекомендації щодо організації їх навчання та поширюватимуть необхідну інформацію для громадськості.

Директорка Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Черній зазначила, що суспільство повинно більше знати про інклюзивну освіту, її особливості. Адже інклюзія – це один із напрямків в сучасній реформі освіти, який активно розвивається та впроваджується в контексті Нової української школи.

Керуватиме центром кандидатка психологічних наук, доцентка Оксана Колодич.Також у центрі працюватимуть і два методисти. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також