У Рівному відсвяткують День вуличної музики

1214 0

Ми у соцмережах:

У Рівному відсвяткують День вуличної музики

Захід проходитиме за підтримки представництва ЄС.

19 травня в Одесі, Полтаві та Рівному за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні відбудеться День вуличної музики. 

Рівне цього року приєднується до святкування з двома локаціями: Алея Троянд (Electronic music stage, з 13:00 до 21:00) та Злата Плаза (з 12:30 до 19:00). На майданчиках виступатимуть близько 20 музикантів. Серед них – спеціальний гість з діджей сетом Тарас Максименко (DJ Dep), начальник управління культури і туризму міста Рівного, повідомляє Rubryka.

- День вуличної музики народився у Європі, тому нам особливо близьке це свято. Це свято не просто музики, а всіх шанувальників музики та музикантів. І ще більше – це свято музикальної різноманітності, яку ви можете побачити через виконавців та почути в піснях та музичних стилях. А різноманітність та свобода її вираження – це одна з європейських цінностей. Саме тому ми підтримуємо День вуличної музики, - коментують у представництві Європейського Союзу в Україні.

Упродовж дня у зоні музичних майданчиків діятиме Європейська креативна фотозона, де кожен бажаючий зможе зробити фото на згадку про “найкращий день в році”, як обіцяють організатори. Також гості зможуть відпочити на жовто-блакитних пуфах у вигляді зірки, а для дітей на окремих майданчиках буде можливість пограти на різних музичних інструментах. Вхід вільний.

Це вже п’ятий День вуличної музики в Україні. Вперше він відбувся 16 травня 2014 року. Тоді одночасно десять українських міст приєднали до святкування, а в Києві продовж одного дня виступили понад 100 музикантів. В 2015 році було залучено вже 17 міст, а в 2016 та 2017 роках – близько 30 та 40 міст відповідно. В 2018 році святкування Дня вуличної музики відбудеться у більше ніж 50 містах


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також