У Рівному започатковують новий рекорд України - з дзвіночками і випускниками

1491 0

Ми у соцмережах:

У Рівному започатковують новий рекорд України - з дзвіночками і випускниками

Рівне вводить новий рекорд в Книгу рекордів України: «Наймасовіша хода із шкільними дзвінками під час святкового параду випускників». Випускники пройдуться центром міста і дзеленчатимуть дзвіночками. Дійство звершиться феєричним батьківським флеш-мобом.

- Минулого 2017 року батьки рівненських випускників зробили подарунок своїм дітям та всьому нашому місту - унікальний флешмоб, який здивував всю Україну, - розповіла одна з авторів ідеї Маряна Кузьмич. - Цьогоріч наша агенція Show studio MParty готує масштабнішу акцію. Так само, як і торік, відбудеться спільний танець батьків-учасників флешмобу з оригінальними елементами під музичний супровід у ході дійства «Парад випускників 2018» на центральній площі міста 23го червня 2018 року. Цей проект об'єднав 71 людину. Радію, що серед нас 5 потужних сильних сімей (батько, мати та дитина). Всі такі різні, молоді та амбітні! Радо підтримали ідею та надихнулись філософією проекту такі освітні заклади: ЗОШ 1, 3, 6, 8, 9, 12, 13, 15, 18, 22, 23, 25, 27, 28, РГГ, РУГ, РОЛ, РКГ Престиж. З 35ти загальноосвітніх навчальних закладів м.Рівного — нас 18! Це більше половини! Найбільша кількість учасників флешмобу - з 23-ї школи.
Але головною подією планується встановлення національного рекорду України «Наймасовіша хода із шкільними дзвінками під час святкового параду випускників». Вперше в Україні під час параду випускників батьки, їх діти-випускники та всі бажаючі візьмуть дзвоники та задзвонять в них. Стратегічна мета проекту: об'єднати тисячі батьків та випускників закладів освіти міста Рівного для підвищення престижу навчальних закладів, створення позитивної атмосфери і свята, а також - для підтвердження помітної ролі міста Рівного на всеукраїнській «мапі» культурно-масових заходів.

Вказаний рекорд офіційно фіксується організацією «Національний Реєстр Рекордів України», до якої подано заявку про його фіксацію. Кілька тисяч учасників із закладів загальної середньої освіти м.Рівного та їх батьків мають бути вишикувані у шеренгах по 6 учасників. Ці шеренги рухаються колоною по вул.Соборна, під час руху усі тримають в руці дзвоника та дзвонять у нього. Точка фіксації учасників рекорду знаходиться по вул Соборна, 18. Початок встановлення рекорду: 23 червня 2018 року о 18.00 год.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також