У Рівному затримали кишенькового злодія

1132 0

Ми у соцмережах:

У Рівному затримали кишенькового злодія

Ще з початку року до поліції почали надходити повідомлення від рівнян про крадіжки грошей, , мобільних телефонів та особистих документів у громадському транспорті. Оперативники викрили злодія, причетного до вчинених 12 крадіжок.

За допомогою до поліцейських звернулися двоє рівнянок, у яких у тролейбусі викрали з сумок гаманці та пенсійні посвідчення. У 58-річної пенсіонерки поцупили 350 гривень, а у 81-річної — 320.

Поліція з'ясувала, що у громадському транспорті орудує один і той самий кишеньковий злодій за визначеними маршрутами: вулиці Соборна, Київська та Грушевського.

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 36-річний житель Рівненського району, який вже має кримінальний досвід і раніше судимий за аналогічні злочини. Слідчі встановили наразі його причетність до 12 кишенькових крадіжок: чотирьох гаманців з різними сумами коштів, сімох телефонів, банківських карток та особистих документів. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та здійснюється перевірка щодо вчинених інших кримінальних правопорушень. Слідчі дії тривають, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також