У Рівному жінка напала на працівницю патрульної поліції

1395 0

Ми у соцмережах:

У Рівному жінка напала на працівницю патрульної поліції

Інцидент трапився сьогодні близько 5-ї ранку, коли під час патрулювання на вулиці Гагаріна інспектори патрульної поліції помітили чоловіка і жінку, пасажирів припаркованого таксі, які показували нецензурні жести вбік працівників поліції.

Поліцейські вирішили провести профілактичну бесіду з громадянами, але 40-річна жінка почала лаятися, на зауваження не реагувала та провокувала конфлікт.

Пасажирка таксі почала шарпати за формений одяг патрульну поліцейську та нанесла їй удари по руках та плечу.

Поліцейські затримали та освідували обох осіб. На 27-річного громадянина інспектори винесли постанову за частиною 1 статті 178 КУпАП (поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль) та протокол за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян).

40-річну рівнянку, яка порушувала громадський спокій та чинила опір працівникам поліції, доставили до Рівненського відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

За фактом погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає відповідальність у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, повідомляє УПП в Рівненській області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також