У Рівному знайшли грузина без документів

1032 0

Ми у соцмережах:

У Рівному знайшли грузина без документів

У ніч на 14 березня на вулиці Будівельників у Рівному патрульні поліцейські помітили автомобіль «KIA», у салоні якого перебувало троє чоловіків з Один з них не має відповідних документів на право перебування в Україні.

Двоє чоловіків, житель Одеси та громадянин Грузії, приїхали до Рівного у власних справах. В одному із закладів харчування вони познайомилися із 40-річним земляком, який попросився їхати з ними до Одеси. Вони саме мали виїжджати в дорогу, однак заблукали в Рівному. У  мікрорайоні Північний їх помітили патрульні поліцейські. У міському відділі поліції під час перевірки поліцейські встановили, що 40-річний іноземець не мав документів на право перебування в Україні.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що працівники міграційної служби склали на нього адміністративний протокол за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України). Чоловік, раніше судимий за вчинення крадіжки та грабежу, не зміг пояснити, як потрапив до України та мету свого перебування на території нашої держави. Поліцейські наразі перевіряють його на причетність до можливих вчинених кримінальних правопорушень. 

Нагадаємо, що під час профілактичних відпрацювань під умовною назвою «Мігрант», поліцейські проводять перевірку з метою виявлення нелегальних мігрантів та передачі їх до органів ДМС для подальшого прийняття відповідних рішень. Також робота спрямовується і на виявлення іноземців та осіб без громадянства, правил їх перебування в Україні, порядку працевлаштування, надання житла тощо.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також