У Рівному зупинять транспорт, щоб вшанувати полеглих Героїв

2761 0

Ми у соцмережах:

У Рівному зупинять транспорт, щоб вшанувати полеглих Героїв

Рівно опівдні - хвилина мовчання.

Про це повідомив у фейсбуці Віктор Шакирзян:

 - Завтра, 29 серпня Рівне разом з усією Україною вшановуватиме пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Панахида за загиблими та покладання квітів до могил полеглих українських воїнів, за традицією відбудеться о 9:00 на Алеї Героїв кладовища «Нове».
Втім, аби гідно увічнити пам’ять загиблих захисників України, хочу звернутись до всіх рівнян, до всіх мешканців нашої територіальної громади і закликати вшанувати їх подвиг хвилиною мовчання о 12:00. Прошу Вас, відкласти в цей час всі, навіть дуже нагальні справи, зупинитись і, схиливши голову в пошані, віддати данину поваги тим, хто поклав своє життя, мужньо ставши на захист своєї країни і свого народу!
 
Саме 29 серпня 2014 року українська армія зазнала найбільших втрат на Донбасі під час виходу з оточення в Іловайську. І у цей день нашого спільного смутку ми маємо, як ніколи бути єдині у пошані до наших загиблих Героїв!
 
Тож, звертаюсь до всіх рівнян долучитись до вшанування полеглих та ініціюватиму розпорядження про зупинку в цей час комунального авто та електротранспорту в Рівному.  Крім того, закликаю в знак пошани до подвигу загиблих воїнів приспустити державні прапори України на всіх адміністративних, муніципальних та приватних будівлях міста!
 
Слава Україні! Вічна слава полеглим Героям!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також