У Тинному до Дня матері пройде сімейне свято

1619 0

Ми у соцмережах:

У Тинному до Дня матері пройде сімейне свято

В неділю, 13 травня, до Дня матері вже втретє у Тинному відбудеться сімейне свято - «Родинне коло». Цьогоріч захід планується бути ще грандіознішим, оскільки в цей день жителі та гості свята, відзначатимуть 510- річницю мікрорайону «Тинне».

З нагоди річниці району та Дня матері, заплановані виступи рівненського тріо «Лісова пісня», а також учнів НВК №17 та читачів Тиннівської бібліотекиви. Також виступатимуть вихованці МПК «Текстильник», переможців фестивалю – конкурсу «Ми талановиті. Мегаподія», а на завершення для всіх присутніх пройде концерт Державного академічного народного «Волинського хору». Нагадаємо, що «Волинський хор» - це майже 80 учасників колективу – артисти хору, балету та оркестру. У репертуарі фольклорні пісні, які співали ще декілька століть тому у різних куточках України.

Також у програмі свята: виступи аніматорів та ігри на батуті, караоке, аквагрим, конкурси та розіграші подарунків. Всі розваги безкоштовні. 

До того ж, заплановані спортивні змагання та сімейні естафети, котрі організовуватимуть працівники КЗ «Рівненськи й міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» Рівненської міської ради, а на завершення – святкова дискотека.

Організатори запрошують всіх бажаючих рівнян завітати на свято «Родинне коло», 13 травня, в мікрорайон «Тинне» ( територія біля НВК №17). Початок о 13 годині. 

Свято відбуватиметься за сприяння Управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради. а також за підтримки депутата міськради Романа Яворського, громадських організацій «Наше Тинне» та «Рівняни».

ОРІЄНТОВНА ПРОГРАМА СВЯТА:
13:00-15:00 − Початок свята. Розваги на батуті, ігри та конкурси від аніматорів;
дитячий аквагрим. Всі розваги безкоштовні!

13:00 – виступ рівненського тріо «Лісова пісня» а також учнів НВК №17 та читачів Тиннівської бібліотеки;

14:00 – виступ вихванців МПК «Текстильник», естафетні конкурси та спортивні змагання від Рівненського міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та святкове караоке;

16:00- виступи переможців фестивалю – конкурсу «Ми талановиті. Мегаподія»

17:00 – концерт Державного академічного народного «Волинського хору»;
19:00-20:00 – Дискотека.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також