У центрі Рівного давали клятву ліцеїсти, у центрі Дубна боролися силовики

1519 0

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного давали клятву ліцеїсти, у центрі Дубна боролися силовики

До Дня захисника України та Дня українського козацтва вчора, 14 жовтня, в області провели немало заходів. Частина з них стосувалася військових.

Так, вперше 72 першокурсники Острозького військового ліцею дали клятву ліцеїста на головній площі Рівного, а не в Острозі.

Вчора більшість з учасників бойових дій, діти яких вчитимуться у військовому ліцеї, змогли особисто привітати своїх синів.

Як зазначив заступник начальника ліцею з виховної роботи підполковник Ігор Приступа, традиційну посвяту у військові ліцеїсти приймали у всіх регіонах одночасно.

Серед 23 дітей учасників ООС та АТО, які вчора склали клятву ліцеїста у Рівному, був і Артур Богуславський – єдиний син Олексія Богуславського, який загинув в результаті бойових дій на сході України у 2015 році. Його мама, Наталя, служить у ЗСУта нещодавно повернулася з тривалого відрядження на Донбас, повідомив прес-офіцер Міністерства оборони України у Рівненській області підполковник Віктор Шубец.

А у центрі Дубна вчора демонстрували бойові мистецтва. Силовики показували прийоми захоплення та оборони, зокрема зі зброєю. Окрім того, у місті відбувся концерт рок-гурту «Жнива», лауреата першого фестивалю «Тарас Бульба».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також