У «Тунель кохання» — і вночі

3714 0

Ми у соцмережах:

У «Тунель кохання» — і вночі

Сільська рада планує зробити тут освітлення за кошти мандрівників. З 16 липня в`їзд у туристичну зону відпочинку «Тунель кохання», що знаходиться в селищі Клевань під Рівним, стане платним. Таким чином селищна рада вирішила заробити на утримання туристичного об’єкта, який, до речі, потрапив у рейтинг найпопулярніших фотомісць України.

 Розцінки будуть такими: в’їзд транспорту до 5 осіб буде коштувати 20 грн. За транспортний засіб, в якому їдуть від 6 до 20 осіб, потрібно буде заплатити 50 гривень. За транспорт місткістю від 21 і більше пасажирів передбачена ціна 100 гривень. Велосипедисти і пішоходи поки що платити за вхід не будуть. Жителям Клеванської ОТГ та учасникам АТО (ООС) — за проїзд та прохід також не доведеться платити.

Дмитро Жовтянський, селищний голова Клеваня:

— Зробити в’їзд у «Тунель кохання» платним — ініціатива селищної ради. Ми витрачаємо багато коштів з місцевих податків на утримання цього туристичного об’єкта. Ідеться про чищення біотуалетів та прибирання сміття, інші роботи з благоустрою. Хочемо, щоб тунель став самоокупним, тому і запровадили символічний збір. Зароблені кошти витрачатимемо на його утримання. Окрім того, в планах зробити захисну огорожу для туристів у тунелі й освітлення в нічний час.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також