У Вараш у понеділок приїде скорботний кортеж з загиблим захисником

3111 0

Ми у соцмережах:

У Вараш у понеділок приїде скорботний кортеж з загиблим захисником

Завтра, 2 жовтня, у Вараш прибуде труна з тілом загиблого Героя Сергія Стрижеуса, жителя с.Рудка Більськовільського старостинського округу Вараської громади. Про це повідомив міський голова Олександр Мензул.

- Орієнтовно о 12:00 траурна хода вирушить від автовокзалу й прослідує проспектом Тараса Шевченка, майданом Незалежності, вулицею Лесі Українки до перехрестя вулиць Волонтерська, Соборна, Набережна, Лесі Українки. Далі ритуальний транспорт доставить труну до с.Рудка, де відбудеться хода до будинку на вул.Щаслива 5, де проживав наш Захисник. Після прощання траурна хода прослідує до місцевого храму. Після завершення поминальної служби труну з тілом нашого Героя буде доставлено до місцевого кладовища для поховання, - повідомляє голова міста рівненських атомників Олександр Мензул.

Нагадаємо, що 43-річний Сергій Стрижеус потрапив під ворожий обстріл під час виконання бойового завдання біля Вільшана Куп'янського району Харківщини.

Сергій народився у Рудці, навчався у місцевій школі. На початку квітня 2022 року був мобілізований до війська для захисту України. У січні цього року солдата зарахували до списків номером обслуги 3 мотопіхотної роти одного з батальйонів 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Щирі співчуття батькові, сестрам, рідним та друзям Героя.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також