У Вараші сьогодні свято атомників

1331 0

Ми у соцмережах:

У Вараші сьогодні свято атомників

У місті рівненських атомників відзначають 45 років РАЕС. 45 років тому – 25 травня 1973 року – в районі гори Хомецької було вбито першого символічного кілочка на будмайданчику майбутньої атомної електростанції. Так розпочалося будівництво Рівненської АЕС.

Цьогоріч вперше рівненські атомники відзначають День народження РАЕС. З нагоди свята 25 травня у місті-супутнику електростанції відбудеться низка святкових урочистостей. Там працюють фольклорні, ігрові, концертні, ярмаркові таарт-майданчики. Містян розважає духовий оркестр «Енергія Полісся», проходить  флешмоб за участю хореографічних колективів Палацу культури. У Палаці культури розпочалась урочиста церемонія нагородження відзнаками генерального директора ВП РАЕС та святковий концерт.

О 20-й годині у Вараші відкриє літній сезон молодіжний арт-проект «Under Street» і розпочнеться розважальна програма для молоді за участю творчих колективів ПК та DJ.  Мешканців та гостей міста зарпощують у фойє І поверху Палацу культури, де розташовані виставки малюнків учасників дитячого конкурсу «З чистою енергією в майбутнє» та виставка-панорама «Від села Вараш до міста Вараш» (фотоальбоми ветеранів РАЕС).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також