У Вараші - «Забіг під градирнями»

1364 0

Ми у соцмережах:

У Вараші - «Забіг під градирнями»

У місті рівненських атомників відбувся перший етап Кубку «РАЕС CUP» – відкритої першості Рівненської АЕС з бігу «Забіг під градирнями», учасниками якого стали близько однієї сотні любителів спорту.

Організатором заходу, що приурочений продовженню терміну експлуатації енергоблоку №3 РАЕС,  виступили організація молоді первинної профспілкової організації РАЕС за підтримки адміністрації та профспілкового комітету атомної електростанції та профспілкового комітету НАЕК «Енергоатом».

Спортивний захід проводився з метою популяризації здорового способу життя серед працівників РАЕС та населення регіону, збереження довкілля, у підтримку позитивного іміджу атомної енергетики та інформування про продовження терміну експлуатації першого енергоблоку мільйонника РАЕС. 

Участь у змаганнях, які проходили на двох дистанціях 5 та 10 км, взяли не лише професійні бігуни, а й спортсмени-аматори з міст-суптників РАЕС та ХАЕС, Рівного, смт. Володимирця та Томашгорода. Особливістю забігу стало, те, що його учасники стартували і фінішували на центральній площі перед прохідною Рівненської АЕС, а маршрут пролягав довкола атомної станції, в буквальному сенсі – під градирнями. Генеральний директор РАЕС Павло Павлишин також долучився до забігу .

Серед чоловіків на дистанції 5 км першим став досвідчений бігун із Рівного Максим Сліпченко. Друге та третє місця розділили працівники Рівненської АЕС Артем Тимофіїв - цех теплової автоматики та вимірювань (ЦТАВ) та Олександр Карпович - цех теплових та підземних комунікацій. Найкращою серед жінок, які брали участь лише на дистанції 5 кмя. стала приватний підприємець Вараша Людмила Ходаковська. Володаркою срібла стала Оксана Огієвич (м. Київ), а бронзи - Тетяна Шибалова (м. Нетішин). На дистанції 10 км у категорії чоловіки перше місце посів Дмитро Стецюк (м. Рівне). Другу сходинку п’єдесталу зайняв Віталій Жданюк з ЦТАВ та Олeксандр Прокопович з цеху з ремонту тепломеханічного устаткування енергоремонтного підрозділу. 

Другим етапом Кубку «РАЕС CUP» стануть змагання з крос-кантрі для любителів гірського велосипеда «Перегони на Хомецькій», що відбудуться 19 травня у всесвітній велодень. Також цей захід буде присвячено знаменній даті для рівненських атомників – 45-річчю Рівненської АЕС


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також