У Вараському районі позашляховик не пропустив мотоцикл, є травмовані

825 0

Ми у соцмережах:

У Вараському районі позашляховик не пропустив мотоцикл, є травмовані

38-річний водій позашляховика не мав також посвідчення водія і ніколи його не отримував.

Автопригода за участі позашляховика і мотоцикла сталася 29 березня в селі Воронки. Повідомлення про потерпілих надійшло від медиків о 18:00.

Слідчо-оперативна група відділення № 1 (смт Володимирець) на місці події встановила, що на перехресті нерівнозначних доріг 38-річний водій автомобіля «Jeep Grand Cherokee» не надав переваги в русі, не виконав вимогу дорожнього знака «Проїзд без зупинки заборонено» і допустив зіткнення із мотоциклом «Viper».

19-річного водія мотоцикла у тяжкому стані із політравмою госпіталізували у реанімаційне відділення, а 17-річного пасажира — у травматологічне. Обоє були без мотошоломів.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілому, слідчі розпочали досудове розслідування.  Транспортні засоби вилучено.

За результатами медичного огляду на стан сп'яніння водій позашляховика був тверезий. У нього також відібрали зразки крові. Як з'ясувалося, 38-річний чоловік не мав також посвідчення водія і ніколи його не отримував, повідомляє поліція Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також