У військовому госпіталі відкрили оновлені відділення

2328 0

Ми у соцмережах:

У військовому госпіталі відкрили оновлені  відділення

В Рівненському військовому госпіталі, після капітального ремонту та доукомплектування сучасним обладнанням, відкрили та освятили відділення хірургічної інфекції, ендоскопічний та офтальмонологічний кабінети.

Їх реконструкцію було розпочато ще минулого року. Тоді ж було закуплено сучасний апарат УЗД, відремонтовано управління військового госпіталю, введено в експлуатацію оновлені кабінети функціональної та ультразвукової діагностики, інфекційне відділення, окремі приміщення відділення анестезіології, реанімації, інтенсивної терапії, хірургічного, травматологічного і отоларингологічного відділень.

Начальник Рівненського військового госпіталю полковник медичної служби Олексй Кльонов зазначив, що роботи здійснено на кошти Міністерства оборони України та спецфонду працівниками місцевого квартирно-експлуатаційного відділу.

— Завдяки розвитку своєї інфраструктури ми не тільки підвищуємо комфорт і якість надання медичної допомоги пацієнтам, а й покращуємо можливості лікарів оперативно виконувати завдання різної складності, - зазначив керівник військово-медичного закладу та підкреслив, що госпіталь не зупиняється на досягнутому. Ремонтні роботи тривають в лабораторному відділенні та стоматологічному кабінеті, які невдовзі розпочнуть роботу в оновлених приміщеннях.

Прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец повідомив, що Рівненський військовий госпіталь є військово медичною установою, яка розгорнута на 180 ліжок і в цілодобовому режимі надає кваліфіковану медичну допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України та членам їх сімей. Основні зусилля військові лікарі скеровують на відновлення здоров’я учасників антитерористичної операції. Окрім того, тут лікуються й військовослужбовці запасу, члени їх родин та цивільні особи.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також