У Збужі вже є кратери, але дорожники обіцяють, що вони зникнуть

1936 0

Ми у соцмережах:

У Збужі вже є кратери, але дорожники обіцяють, що вони зникнуть

Кратери більше не потрібно шукати на Місяці, вони є на дорозі в селі Збуж, що у Костопільському районі . Чиновники обіцяють, що незабаром ям там не стане, тільки треба почекати, доки мине паводок.

А після танення снігу усі ці ями стоять ще й заповненні водою, повідомляють користувачі спільноти «Типовий Костопіль» та обурюються «сліпоті» місцевих чиновників, бо цією дорогою щодня курсує автотранспорт. Водії нарікають на бездіяльність відповідних служб:

«Цікаво, хто відповідає за ті дороги в Костопільському райому і де проживає? Давно пора звільнити, якщо маючи під боком базальтові кар’єри, доїхати з райцентру до с. Злазне, с. Деражне практично нереально, щоб підвіска авто чи шина залишилася цілою. Чи ті керівники уже літають? Зате в Барселоні всі тротуари з нашого базальту, у Лондоні і в Парижі. Цікаво, хто із влади на цей раз запевнить , що посприяє вирішенню цієі проблеми?  Здається, війна не на Донбасі, а на Костопільщині», - коментують побачене читачі. 

Світлана Волошина, головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення, організаційної роботи та інформаційної діяльності апарату Костопільської райдержадміністрації, повідомила, що відрізок дорожнього покриття є частиною дороги державного значення Т-18-27 Костопіль-Яполоть та перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Рівненській області.

Ще 25 січня цього року Костопільська РДА направила листа у Службу автомобільних доріг у Рівненській області щодо незадовільного стану цієї ділянки дороги. У відповідь почули, що відрізок дороги проходить по заплаві р. Горинь і є переливною ділянкою в період повеней, тож має перехідний тип покриття, так зване біло-щебеневе.

Після закінчення паводкового періоду та настанням сприятливих погодних умов Костопільський райавтодор, пообіцяли у Службі атодоріг, "виконає профілювання щебеневого покриття з добавленням нового матеріалу".
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також