У злодіїв знайшли стоматологічне та перукарське обладнання

1571 0

Ми у соцмережах:

У злодіїв знайшли стоматологічне та перукарське обладнання

Поліцейські провели 11 обшуків в оселях двох злодіїв з Рівного та у тих, хто продавав крадене. У них знайшли зброю, наркотики, електроінструменти, стоматологічне та перукарське обладнання. Його походження ще встановлюють.

Вранці 25 березня пошкоджені замки на дверях офісу, розташованого на вулиці Гагаріна у Рівному, помітив  46-річний власник і викликав поліцю. Невідомі викрили 12 електроінструментів, спричинивши збитків на майже 10  тисяч гривень. Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції за лічені хвилини знайшли злодії, які несли крадені речі до автомобіля «Шкода Октавія».

Обоє 30-річних рівнян вже потрапляли в поле зору правоохоронців. Один із них притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж і за незаконне зберігання зброї та боєприпасів. Спершу побував у колонії, а нині -  відбував покарання з іспитовим строком. Його поплічник теж мав проблеми  за незаконне зберігання зброї.

Викрадені електроінструменти поліцейські вилучили та направлять на проведення товарознавчої експертизи. "Шкоду" помістили на територію Рівненського відділу поліції. Суд наклав на неї арешт. Затриманих які перебувають в ізоляторі, перевірятимуть на причетність до вчинення інших злочинів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також