Уболівальники обрали представника у наглядову раду «Вереса»

886 0

Ми у соцмережах:

Уболівальники обрали представника у наглядову раду «Вереса»

Проаналізувавши результати голосування на виборах представника уболівальників в Наглядовій раді ПАТ "Рівненський народний клуб "Верес", вирішили визнати переможцем виборів Валентина Ляхова.

Спроби застосування адміністративного ресурсу та технічних маніпуляцій не вплинули суттєво на результати голосування. У першу п'ятірку за результатами голосування потрапили:  Валентин Ляхов - 1174 голоси, Софія Кравчук - 904 голоси, Василь Дем'янюк - 321 голос, Ігор Романов - 302 голоси, Антон Веретін - 112 голосів.

Валентин Ляхов, представник уболівальницької спільноти "Червоно-чорна сім'я", якою й був висунутий за підтримки уболівальницької спільноти "А-фанс". Один з ідейних натхненників благодійних проєктів, які проводить уболівальницька спільнота. Автор перших відеозвітів про акції та виїзди уболівальників, які публікуються на офіційних сторінках фанатів в соціальних мережах. Неодноразово брав участь в публічних виступах в ЗМІ та у міській раді щодо проблем і справ Народного клубу "Верес". Тепер він представник уболівальників у Наглядовій раді Публічного акціонерного товариства "Рівненський народний клуб "Верес". 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також