Українець в Іспанії перерізав горло литовському бізнесмену

1865 0

Ми у соцмережах:

Українець в Іспанії перерізав горло литовському бізнесмену

Громадянин України та громадянин Білорусі заарештовані у місті Кальоса провінції Аліканте за спробу вбивства підприємця з Литви. Підприємець займався розміщенням приїжджаючих в Іспанію на збирання фруктів громадян країн СНД та Східної Європи.

Іммігранти обклали литовця даниною в 300 євро на місяць за «право проживати в Кальосі й гарантування їх безпеки». Той якийсь час справно платив гроші, але потім відмовився.

Після численних погроз рекетири ввірвалися до нього в будинок, побили і потім перерізали горло. Проте литовець, якому швидко була надана медична допомога, залишився живим. Він знаходиться в лікарні, хоч у тяжкому стані, й лікарі побоюються за його життя. Злочинців затримано. Кальоса знаходиться поблизу приморського курорту Торревьєха, де чотири дні тому було вбито одного громадянина Росії й поранено іншого під час п’яної бійки, яку в центрі міста влаштував громадянин Литви. Його також заарештовано.

Курортне місто Торревьєха і прилеглий до нього район провінції Аліканте є місцем найбільшого в Іспанії зосередження вихідців із Росії та СНД, які почали прибувати сюди ще з початку 90-х років. Як відзначає РІА «Новини», Торревьєха користується в Іспанії славою «кримінальної столиці» країни, оскільки тут скоюється найбільша кількість злочинів на іспанській території.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також