Українське ядерне товариство нагородило рівненських атомників

1202 0

Ми у соцмережах:

Григорій Муляр вручає нагороду Володимиру Коровкіну

До 25-річчя створення Українського ядерного товариства (УкрЯТ) працівників Рівненської АЕС та першого генерального директора електростанції нагороджено почесними відзнаками Товариства.

Найбільша громадська ядерна науково-технічна організація, що об'єднує основні підприємства і навчальні заклади атомної промисловості України, відзначило своє 25-ліття. За роки існування Товариство сприяло вирішенню багатьох наукових, виробничих і соціальних проблем ядерної енергетики країни, стоячи на захисті інтересів українських атомників.

На Рівненській АЕС до складу осередку Українського ядерного товариства входить 218 працівників та ветеранів підприємства. Співпраця РАЕС та УкрЯТ за профорієнтаційним напрямком слугує створенню потенційного кадрового резерву та підвищенню обізнаності молоді щодо атомної енергетики, як надійного та екологічно чистого джерела енергії. Справжній фурор викликав освітній проект «Ядерна школа РАЕС», що проводився вперше в Україні та вже має безліч бажаючих серед школярів, які прагнуть стати його учасниками у наступному навчальному році. Також активно співпрацює зі студентською молоддю молодіжна секція УкрЯТ, проводячи цикл лекцій у профільних вишах країни. Секція ветеранів Товариства виконує важливу функцію, що стосується обміну накопиченим досвідом та передачі знань молодому поколінню. На думку голови осередку УкрЯТ при РАЕС, заступника начальника цеху радіаційної безпеки Дмитрія Галкіна, активізація діяльності Ядерного товариства на проммайданчику та місті-супутнику сприятиме не лише подальшому розвитку атомної енергетики, а й забезпеченню енергетичної стабільності держави.

Під час ювілейного засідання УкрЯТ в Києві президент організації Григорій Муляр подякував усім членам Товариства за плідну та наполегливу роботу та відзначив, що гідне існування, економічне зростання та благополуччя держави є неможливим без розвитку ядерно-промислового комплексу.

- Майбутнє за професіоналізмом, інноваціями та технологіями, а отже майбутнє - за атомною енергетикою, - наголосив голова УкрЯТ.

Муляр нагородив працівників та ветеранів Рівненської АЕС – членів Товариства почесними відзнаками. За вагомий особистий внесок у створення і розвиток Українського ядерного товариства, багаторічну сумлінну працю, великі досягнення в сфері використання ядерної енергії та з нагоди 25-ї річниці заснування організації почесною грамотою нагороджено першого генерального директора Рівненської АЕС – віце-президента Ядерного товариства Володимира Коровкіна. За вагомий внесок у розвиток УкрЯТ, багаторічну працю та досягнення в галузі почесними грамотами нагороджено заступника генерального директора РАЕС з персоналу Ігоря Вітковського та начальника управління інформації та зв’язків з громадськістю РАЕС Петра Кратіка. За активну участь в роботі УкрЯТ, спрямовану на розвиток української ядерної галузі грамотами нагороджено заступника начальника виробничо-технічної служби РАЕС Олександра Адамовича та провідного юрисконсульта відділу договірної роботи та правового захисту майнових інтересів юридичного управління РАЕС Олену Осіпчук. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також