Український автобус у Польщі злетів у прірву. Влада з`ясовує, чи були у салоні рівняни

5251 0

Ми у соцмережах:

Фотографії - з сайту Zahid.net

Вчора близько 22-ї неподалік села Лещава-Долішня, що за 40 кілометрів від Перемишля, автобус з українськими туристами протаранив бар'єр, вдарився у дерев'яний хрест, що стояв на повороті, і зірвався з 30-метрового схилу.

Як повідомляє Zaxid.net з посиланням на польські видання, повідомлення про ДТП надійшло до медиків о 22:10. Трагедія трапилася на польській державній дорозі №28, частина якої має серпантин.

Автобус віз туристів зі Львова до Відня. У салоні було 54 людини. Внаслідок аварії троє загинули та 51 людина була госпіталізована.

Дев'ятеро потерплих серйозно травмовані. За попередніми даними, постраждалі отримали переломи, травми хребта і внутрішніх органів.

Рятувальна операція тривала всю ніч. Станом на ранок, 18 серпня, усіх постраждалих госпіталізували до лікарень у Перемишлі, Ярославі, Леску, Сяноку, Устшиках Долішніх, Бжозові.

На момент ДТП багато людей спали. Пасажири, які бачили усі деталі автопригоди, розповідають, що водій їхав зашвидко.

Наразі немає інформації про те, чи були в автобусі рівненські туристи. Як повідомив РВ заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук, вони зв'язалися з консульством у Любліні, проте інформацію про загиблих та потерпілих у ДТП там пообіцяли надати не менше як за дві-три години.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також