Усе, що знайшли, відібрали

1404 0

Ми у соцмережах:

Усе, що знайшли, відібрали

Минулої доби поліцейські області задокументували вісім фактів незаконного обігу наркотиків, із яких сім — у Рівному. За усіма виявленими кримінальними правопорушеннями тривають досудові розслідування.

Під час проведення обшуку у 34-річного жителя Рівного працівники управління протидії наркозлочинності області виявили у квартирі три поліетиленові пакети із маковою соломкою,  вагою близько півкілограма, два медичних шприци — із ацетильованим опієм та прозорою рідиною з різким запахом, схожою на ангідрид оцтової кислоти, вісім пластикових пляшок, частково заповнених рідиною темного кольору для виготовлення наркотичного засобу та блістер з таблетками, які в своєму складі містять сильнодіючу речовину.

Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за трьома статтями Кримінального кодексу України.  Усе вилучене відправлено для проведення експертизи, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення рівнянину про підозру. Чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

Також учора поліцейські патрульної поліції області спільно із дільничними офіцерами поліції у дворі будинку на вулиці Соборній викрили чотирьох осіб, які мали при собі наркотики. Зокрема, у рюкзаку 39-річного рівнянина виявили 13 головок маку зі стеблами, у 34-річного жителя Здолбунівського району — 27, у 42-річного мешканця обласного центру — подрібнену макову соломку та 10 зелених головок маку, у 45-річного рівнянина — поліетиленовий пакет із висушеними майже 50 рослинами маку.

У Радивилові поліцейські вилучили у 49-річного млинівчанина поліетиленовий пакет із подрібненими рослинами коноплі, вагою майже півкілограма. Чоловік, раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, запевнив правоохоронців, що зберігав коноплі для власних потреб.

Відомості за усіма фактами незаконного зберігання наркотичних речовин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також