В аеропорту "літають" поліцейські

1280 0

Ми у соцмережах:

В аеропорту

У Рівному проходять змагання серед поліцейських -водіїв поліції охорони.

Сьогодні у Рівному стартували дводенні всеукраїнські змагання зі швидкісного маневрування на автомобілі серед поліцейських-водіїв обласних підрозділів поліції охорони. Щоб визначити кращого поліцейського-водія, на території Міжнародного аеропорту Рівне зібралися 28 команд, а це понад півсотні правоохоронців.

Урочисте відкриття змагань та жеребкування відбулося у Рівненському вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони. Самі ж змагання - на території аеропорту.

У Рівному такі змагання відбуваються вперше, а започатковано їх було минулого року в Одесі.

- Вирішили цього року провести змагання у Рівному. Адже тут є власний аеропорт, який виділив нам смугу. Нормальні умови, смуга широка, рівненька. І це нам буде тільки сприяти. Завдання в учасників, насамперед, якісно проїхати смугу перешкод, тобто не зачепити фішки, виконати повністю усі фігури за найменший проміжок часу, - розповів начальник відділу професійного навчання Департаменту поліції охорони та головний суддя змагань Юрій Ковбаса.

До складу кожної з команд входить двоє водіїв. Правоохоронці будуть змагатися в двох заліках – особистому та командному. Упродовж двох днів поліцейські-водії поліції охорони будуть змагатися у вправності на смузі перешкод, яка складається з шести фігур керування автомобілем: «Колія», «Бокс», «Змійка», «В’їзд на стоянку», «Естафета», «Ворота».

 - Водії ці фігури виконують повсякденно на роботі. Щодня, хай не фішки стоять, але є стовпчики, будинки, заїзди у двори – воно все шліфується професійно протягом робочого часу служби. А під час змагань буквально 2-3 заїзди нам було достатньо для того, щоб покращити свій результат, - говорить провідний фахівець відділу кадрового забезпечення управління поліції охорони у Рівненській області Анатолій Карпинський.

Змагання триватимуть ще завтра, 26 червня. Тоді ж буде визначено переможців, на яких чекають кубок змагань, медалі та грамоти, повідомила прес-служба Департаменту поліції охорони.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також