В ДТП на Рівненщині загинула 19-річна пасажирка

975 0

Ми у соцмережах:

фото - поліція Рівненської області

Водій був напідпитку.

Смертельна автопригода сталася у Вараському районі. Як виявилося, на водія тієї ночі поліцейські склали адмінпротокол за їзду у нетверезому стані та відсторонили його від керування автомобілем. Однак пізніше він повернувся до авто та скоїв ДТП, у якій загинула дівчина...
 
- Повідомлення про автопригоду на спецлінію 102 надійшло сьогодні, 22 квітня, о третій годині. Між населеними пунктами Красносілля та Володимирець 28-річний водій автомобіля «ВАЗ-2106», не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та злетів у кювет. Від отриманих травм на місці загинула 19-річна пасажирка. Водій наразі перебуває у лікарні, - кажуть в обласній поліції.
 
Усі обставини ще з'ясовують. Відомо, що близько опівночі легковик зупинили інспектори СРПП, огляд за допомогою алкотестера показав 3,29 проміле у крові цього водія. Відтак, його відсторонили від керування. Тоді чоловік викликав знайомого, аби забрати авто, проте той був без посвідчення водія. Тож 28-річний житель Володимирця зачинив легковик та пішов з місця. А пізніше - повернувся.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також