В міськШЕУ розповіли, хто має ремонтувати підземний перехід на вулиці Данила Галицького

1611 0

Ми у соцмережах:

В міськШЕУ розповіли, хто має ремонтувати підземний перехід на вулиці Данила Галицького

У підземному переході, який на перетині вулиць Д. Галицького, Степана Бандери та Степана Дем'янчука, можна поїсти, купити квіти та канцтовари. Проте у соцмережах рівняни скаржаться на незадовільний стан цього підземного переходу. Розповідають, що він потребує ремонту, а кошти для цього виділяти не збираються.

Пан Микола, який вже 13 років працює в одному з кіосків підземного переходу, нарікає, що два роки тому влада обіцяла зробити ремонт. Каже, що й приїжджали, заміряли все, але на тому й закінчилося. А перехід вже давно потребує ремонту, бо за час, доки він там працює, жодного разу нічого не ремонтували. Тільки після пожежі, яка була років 5 тому, побілили, відмили – і все.

Начальник Рівненського ШЕУ Віктор Климук зазначає, що підземним переходом користується громада, то й кошти на його капітальний ремонт повинні виділятися виключно з громадського бюджету. Що стосується косметичного ремонту, то за цим повинні стежити підприємці, які орендують приміщення всередині підземного переходу.

Окрім підземного переходу на вулиці Д. Галицького, в місті є ще два, які теж потребують ремонту. Один на проспекті Миру, а інший знаходиться біля скверу «Ювілейний». За словами пана Климука, для підземного переходу на Ювілейному відколи він в підпорядкуванні Рівненського ШЕУ, гроші взагалі не виділяли, тому нині він в аварійному стані.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також