В обласній раді встановили крикливу систему

1505 0

Ми у соцмережах:

В обласній раді встановили крикливу систему

У сесійній залі Рівненської обласної ради - зміни. Окрім того, що пересадили журналістів, встановили нову систему"Рада", яка видає неприємно пискливі звуки.

Зокрема, на стіні - новий екран, на якому краще видно результати голосування.

Оскільки система спершу дуже пищала, вибрали інший звук для відліку секунд, відведених для голосування. Але система після цього почала рипіти, тож колонки вимкнули узагалі.

Розпочалася сесія з хвилини мовчання на знак пошани до кримських татар, виселених радянською владою з Криму у 1944 році, та з виступу представника "Автоєвросили", який зазначав , що траса на Сарни - у жахливому стані, як і більшість доріг області, та що потрібно звільнити головних рівненських дорожників, які не справляються зі своїми обов'язками.

Попросив слово також Роман Коваль, який від імені добровольців просив депутатів проголосувати за звернення щодо засудження телеканалу Інтер, який, за словами п.Коваля, обізвав УПА "фашистами" щодо підтримки законопроекту про визнання статусу добровольців.

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко звернувся також до депутатів та попросив їх підтримати звернення до Патріарха Варфоломія щодо надання українській православній церкві автокефалії. Звернення підготував депутат Олександр Савчук, колишній заступник голови ОДА.

Звернення депутати підтримали понад 40 голосами. Але на прохання депутата Володимира Ковальчука переголосовували, бо його кнопка не спрацювали. Під час повторного голосування екран голосування погас на кілька хвилин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також