В Острозі відкрили гуртожиток для лікарів з мебльованими кімнатами

985 0

Ми у соцмережах:

В Острозі відкрили гуртожиток для лікарів з мебльованими кімнатами

Відтепер молоді амбітні спеціалісти медичної галузі, які виявлять бажання працювати в Острозькій районній лікарні, отримають житло в гуртожитку. Таким чином місцева адміністрація намагається сприяти збагаченню і урізноманітненню кадрів закладу.

 Ідея реконструкції старого приміщення прийшла ще у 2010 році, тоді було виготовлено проектно-кошторисну документацію але коштів на реконструкцію не вистачало. У 2016 році справа набрала нових обертів і за три роки будівельних робіт амбітний проект було реалізовано.

Будівля має два поверхи. На першому розміщено кухню, санвузли, кімната для коменданта та пральня. Другий поверх відведений на житлові кімнати.
Під час реконструкції будівельники повністю замінили комунікації, виконали внутрішнє опорядження приміщень. Відремонтували сходові клітини, облаштували стоянку для транспорту та прибудинкову територію.


У гуртожитку є все необхідне для комфортного життя: ліжка, шафи, стільці, столи, настільні лампи, пральні машини, електричні плити, холодильники, бойлери, праски.
- Головною метою реконструкції старого приміщення стало підвищення рівня мотивації медиків до праці та поліпшення їхніх соціально-побутових умов, особливо молодих спеціалістів, адже коли вони приходять на роботу, то отримують лише мінімальну заробітну плату. З неї основну частку повинні платити за квартиру, тож на прожиття залишається зовсім мало, - говорить головний лікар Острозької районної центральної лікарні Василь Веляник.


В першу чергу, квартири надають для молодих фахівців, які прийшли працювати до районної лікарні і не забезпечені власним житлом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також