В перинатальному Рівного від сепсису померло немовля, ще троє – у важкому стані, заклад закривають (ВІДЕО)

34221 34

Ми у соцмережах:

В перинатальному Рівного від сепсису померло немовля, ще троє – у важкому стані, заклад закривають (ВІДЕО)

Рівненський обласний перинатальний центр став епіцентром трагедії: днями тут від сепсису (зараження крові) померло немовля. За життя ще трьох немовлят борються лікарі. Всі породіллі перебували в одній палаті.

 Мама загиблого новонародженого хлопчика на ім’я Володимир Оксана Коток запевняє, що в смерті її дитини винні лікарі перинатального. Головний лікар закладу Вікторія Єнікеєва це заперечує, стверджуючи, що дитина інфікувалася ще в утробі. Деталі їхньої розмови ви можете побачити, переглянувши відео.

З Оксаною Коток в палаті лежало ще троє породілль. Пані Оксана каже, що і їхні дітки – у важкому стані через сепсис. Такої ж думки притримується і Рая Абрамчук, одна з цих мам. Її дівчинка Даринка у вкрай важкому стані зараз перебуває в реанімації. Детальніше про цю ситуацію читайте в наступному номері «РВ».  

До слова, Рівненський обласний перинатальний центр на днях закривають. Вікторія Єнікеєва наголосила, що це не через хворих дітей. За її словами, закриття – планове, яке дозволить перевірити, чи справно працює необхідне для надання медичної допомоги обладнання. Таку перевірку у закладі проводять щороку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також