Вантажівки з деревиною забрала поліція

1554 0

Ми у соцмережах:

Вантажівки з деревиною забрала поліція

Понад шістдесят кубів незаконної лісопродукції вилучили минулої доби поліцейські

Працівники поліції на вулиці Андріївська у Березному виявили автомобіль «Iвеко» із напівпричепом, завантаженим обрізним пиломатеріалом. Водій автомобіля, 45-річний житель Рокитнівського району, їхав з села Яцьковичі на Запоріжжя і перевозив 31,5 метрів кубічних лісопродукції. У правоохоронців виникли сумніви щодо документів на вантаж, які той надав.

А на стаціонарному посту Сарн працівники патрульної поліції близько опівночі того ж дня зупинили автомобіль «ДАФ» із напівпричепом, завантажений 28 метрами кубічними дощок сосни без відповідних документів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Зі слів водія, 34-річного жителя Волинської області, лісоматеріали він та мав доставити у Херсонську область.

Обидві вантажівки забрали у відділи поліції  За фактами придбання або збуту майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, розпочаті досудові розслідування у кримінальних провадженнях. Правоохоронці встановлюють походження лісопродукції та осіб, причетних до скоєного злочину. Слідчими підготовлені клопотання до суду про накладення арешту на транспортні засоби та вантаж, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також