Василишин дасть владу молодим. Пізніше

1746 0

Ми у соцмережах:

Василишин дасть владу молодим. Пізніше

Уповноважені представники голови обласної ради можуть у цьому році з’явитися у кожному районі. Працюватимуть вони на громадських засадах і займатимуться в основному молодіжними питаннями, оскільки цих уповноважених будуть вибирати серед молоді.

Зустріч голови обласної ради Романа Василишина з представниками молодіжних громадських організацій Рівенщини була незвичайною не лише через те, що відбулась вона вперше за десятиліття, але й тому, що, здається, владі нарешті вдалося зав’язати діалог з молоддю.

Наслідками зустрічі стали домовленості, по-перше, про регулярність подібних «самітів», а по-друге, що основне, — про реальні кроки у сфері молодіжної політики. Зокрема, вже у лютому відбудеться засідання профільної комісії обласної ради, проведуть слухання на кшталт парламентських із залученням депутатів, лідерів молодіжних організацій, управління облдержадміністрації у справах сім’ї та молоді. А вже зараз громадські організації працюють над своїми пропозиціями до обласного бюджету 2003 року, і цілком можливо, що вперше у головному кошторисі Рівенщини з’явиться окремий рядок про фінансування соціально важливих молодіжних ініціатив.

Як пізніше зізнався журналістам Роман Василишин, він навіть не очікував від зустрічі такої кількості цікавих і практичних пропозицій. Особливо зацікавила його ідея формування штату молодіжних помічників депутатів обласного представницького органу.

— Я б і сам не проти мати таких молодих помічників, — заявив голова облради. — Нехай це будуть мої уповноважені представники у кожному районі.

Щоправда, поки що Василишин не визначився, що він буде робити, коли його помічники звезуть з усієї Рівенщини, за його словами, «талмуди» з молодіжними проблемами. Але до великих навантажень пану Роману, напевне, не звикати, як то кажуть, статус зобов’язує.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також