Вбив кохану і "похоронив" за хлівом

6090 0

Ми у соцмережах:

Вбив кохану  і

25 липня сільський голова села Будераж Здолбунівського району повідомив поліцію про зникнення 46-річної місцевої жительки. За підозрою у вчиненні умисного вбивства правоохоронці затримали уродженця Чернівецької області.

На сполох забили жителі села Будераж, які останні кілька днів не бачили свою односельчанку. Співмешканець запевнив, що вона поїхала в інше село до знайомої. Однак за хлівом односельці помітили свіжоскопану  землю. Чоловік спочатку стверджував, що там закопане сміття, а потому зізнався у вбивстві.

Поліцейські  з’ясували, що 46-річна жителька села Будераж із березня цьогоріч проживала разом зі своїм співмешканцем, 37-річним уродженцем Чернівецької області. 20 липня близько 22-ї години чоловік повернувся додому напідпитку. Між ними виникла сварка, і співмешканець побив жінку та пішов з дому. А коли повернувся, то побачив її мертвою. Взяв тіло і закопав за хлівом.

Чоловіка поліція затримала. Слідчим Здолбунівського відділення поліції повідомлено зловмиснику про підозру у вчиненні умисного вбивства та підготовлено клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу. Проситиме, щоб це було тримання під вартою. Тіло загиблої жінки відправлено для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить причину смерті, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також