Вбивав тричі і знову вбив

1392 0

Ми у соцмережах:

Вбивав тричі і знову вбив

За підозрою у вбивстві слідчі затримали костопільчанина.

Про виявлення у будинку чоловіка без ознак життя зі слідами насильницької смерті до поліції повідомили лікарі швидкої медичної допомоги учора, 10 липня, близько 20-ї години.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що до оселі 42-річного жителя Костополя прийшли двоє товаришів аби випити. Невдовзі один з друзів пішов з будинку, а коли через деякий час повернувся, виявив у коридорі лише побитого господаря. Чоловік одразу викликав «швидку», утім медики лише констатували смерть потерпілого.

Відповідно до лікарського свідоцтва він загинув унаслідок масивної крововтрати та з ушкодженням внутрішніх органів.

Поліцейські розпочали пошуки чоловіка, який залишався із господарем у будинку.

Оперативники спільно з групою швидкого реагування Костопільського відділу вже за годину на одній із вулиць районного центру знайшли 48-річного місцевого жителя зі слідами крові.

- Чоловіка затримали та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив начальник Костопільського відділу поліції Микола Ловин. — Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Поліцейські з’ясували, що 48-річний мешканець Костополя вже тричі притягався до кримінальної відповідальності за позбавлення життя людини, за що більше двадцяти років просидів за ґратами.

Цього разу за скоєння вбивства йому загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також