Вболіваємо за Марка!

1390 1

Ми у соцмережах:

Вболіваємо за Марка!

Після шести років перерви Рівне знову прийматиме офіційні міжнародні змагання під егідою ФІМ-Європа. У суботу у нас на мототреці пройде півфінал особистого чемпіонату Європи зі спідвею серед юніорів.

Гонщики з Польщі, Німеччини, Великобританії, Латвії, Чехії, Словаччини, Словенії та Угорщини завітають до Рівного. Україну представлятимуть Марко Левішин, Дмитро Мостовик, а також запасні — Андрій Розалюк та Віталій Коваль. 18 гонщиків у 20 заїздах розіграють п’ять путівок до фіналу.

— Підготовка йде за планом, — розповів організатор гонки Сергій Головня. — У п’ятницю комісія приїде приймати стадіон. На 15-ту годину призначено офіційне тренування.

— Кого вважаєте головними фаворитами гонки?

— Поляки Лампарт та Копєц-Собчинський, чех Ян Квех, словенець Нік Скорья. На сюрприз здатен британець, хоча про нього мало інформації.

— Чи є шанси на вихід до фіналу в українців?

— Думаю, і Левішин, і Мостовик здатні поборотися за місце в п’ятірці.

Офіційне відкриття гонки заплановано на 16-ту годину. За словами Сергія Головні, судитиме матч доволі строгий суддя з Чехії, тому, найімовірніше, затримок зі стартом не буде, відтак радить вболівальникам приходити вчасно. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також